Maten kan vi inte kompromissa med

Jag såg precis ”Bästa dieten” på svt play för att min kompis Mattias är med där. Jag blev så ledsen över att många verkar tycka att det är så sjukt tidskrävande och svårt att laga mat att de skippar det, för så behöver det verkligen inte vara. Jag ville bara skrika in i programmet, ge dom enklare recept! ÄNNU ENKLARE!

Min dröm är att alla ska känna att det är lätt och kul att laga mat. Då tror jag att man sen kommer att fortsätta laga mat. Det är klart det tar tid, men alltså det går lixom inte att kompromissa bort matlagning, lika lite som man kan strunta i att borsta tänderna. KROPPEN BEHÖVER MAT! Riktig mat.

Sen är jag så ofantligt trött på alla dieter och allt hälsosnack i media. Äter man bara mat så är det lugnt. På riktigt. Jag tror att allt prat om dieter och mirakelkurer bara skapar mer stress än hälsa, och stress är inte bra för kroppen i längden.

Här kommer iallafall tre recept jag tycker man ska testa om man tycker matlagning ska gå supersnabbt och bli jättegott!