Sthlm food and wine


(innehåller adlinks)

 

I helgen är det äntligen dags för Sthlm Food & Wine på Stockholmsmässan i Älvsjö, mötesplatsen för dig som njuter av livets goda och platsen där alla smaker möts. Här fylls man verkligen av inspiration och fantastiska mat- och dryckesupplevelser!

På fredag kl 17:15 – 17:45 och lördag kl 16:30 – 17:00 kommer jag att laga mat och bjuda på smakprover från min senaste kokbok Hur lätt som helst på scenen. På söndag kl 15:45 kommer jag att presentera vinnaren av Sveriges bästa paradrätt! Resten av helgen hittar ni mig i min egen monter där ni kommer att kunna köpa min senaste bok och kika på höstkollektionen av mina klänningar.

Jag sitter med min assistent och klurar på hur vi vill ha det i montern i år, om det är rosa eller gröna väggar vi ska ha och om röd matta skulle passa till…. så många beslut! 😉

ladda ned (3)

Såhär såg det ut förra året!

ladda ned (2)

ladda ned

ladda ned (1)

Jag hoppas vi ses där!