(innehåller adlinks)

På söndag är det som ni vet fars dag och det är ju lätt att hamna i dilemmat att inte komma på något roligare än strumpor och en slips.. så här kommer min bästa tips till farsan!

2 6

Min senaste bok Hur lätt som helst – för att man aldrig kan få för mycket inspiration i köket och framför allt inte till recept som är just hur lätta som helst! Om du bor i Sthlm tycker jag att du ska ta med farsan på en heldag på Sthlm Food & Wine och komma förbi mig i min monter och säga hej så kan ni köpa ett ex signerat!

e20d5cba14c11ab3eb2bf234eae30886

Vin eller whiskeyglas från Riedel – för att det är mina absoluta favoritglas och en upplevelse att dricka ur, har man någon gång testat att dricka rätt dryck ur rätt glas från Riedel vill man inte dricka ur något annat sen. Ta reda på vilken som är din pappas favoritdruva eller dryck och köp en flaska och rätt glas anpassade till just den drycken.

bb_0005_fotoalbum_23x28

Ett fotoalbum med bilder på dig och din pappa – För att en personlig present som man själv lagt ner tid och kärlek på ofta betyder mer än de dyraste presenterna du kan köpa <3

0e559e33-e0d7-4fef-bf5c-e737f122f7f4

En riktigt schysst skärbräda i trä – För att den är tung och ligger stadigt på arbetsbänken och på riktigt gör det smidigare och roligare att laga mat. Väldigt snygg inredningsdetalj också som alltid kan stå framme!

Get-1

En Get! – Välgörenhetspresenter är ändå de bästa om man inte kommer på vad man ska ge eller om din pappa redan har allt – i sånna fall kan vi lika gärna hjälpa andra. Jag väljer alltid organisationer som jobbar med kvinnor och flickor för att det är där jag tror att vi måste börja.

bookLaga mat – Bjud pappa på en mysig stund och t.ex min favoritbrunchrätt Bookmaker Toast, superenkel att svänga ihop och hur gott som helst:)