Spara supersmidigt med matspar

dfiZGr4 - Imgur

Ni som följt mig sedan 2011 då jag började min resa i offentligheten vet att jag shoppar nästan all min mat på nätet och har gjort i sen jag flyttade hemifrån. Det här inlägget är i samarbete med matspar.se en för mig ny tjänst!

Jag måste säga att jag faktiskt tappade hakan över hur smidigt det var att jämföra kassarnas pris och enkelt kila vidare till den butiken som man finner mest prisvärd. I och med mitt yrke så handlar jag ju extremt mycket mat och jag ser redan nu att jag kommer kunna spara massor med pengar genom att jämföra priserna. Jippie! Funderar på om jag ska skriva upp skillnaden mellan dyraste och billigaste kassen varje gång jag handlar och sätta över den summan på ett eget sparkonto och se vad det bli på ett år, så kan man göra något roligt eller vettigt med de pengarna.

Så här fungerar Matspar:

  1. Fyll din kundvagn med de matvaror du vill handla, precis som i en vanlig matbutik på nätet.
  2. Välj den butik som erbjuder det billigaste totalpriset ink frakt & skicka hela kundvagnen digitalt till respektive butik.
  3. Betala hos den butiken och välj leveranstid. Man behöver inte bygga om sin kundvagn, den överförs AUTOMATISKT till respektive butik.

Ytterligare en smidig grej är att deras filterfunktion tillåter att filtrera bort sånt man inte tål exempelvis kan man välja laktosfritt & glutenfritt med mera.

I mitt fall jättesmidigt efter som jag automatiskt kan sortera bort alla varor som innehåller gluten.

FcwcSH2 - Imgur

Så glad att jag hittat till matspar.se för som trogen nätshoppare blir det nu ännu roligare att klicka hem maten. Har du ännu inte provat att handla mat på nätet så kan jag varmt rekommendera det. Livet blir SÅ mycket smidigare.