Skönhetsbud!

11

Här om veckan fick jag ett bud med nya hårborstar från Tangle Teezer och en läpp(!)mask från Kocostar. Alltså en sheetmask fast bara för läpparna. Det första jag slogs av var doften av ros vilken är en av mina absoluta favoritdofter, efter masken kändes läpparna lite som när man använder ett pluming lipgloss fast samtidigt återfuktande. Jag tror att min röstcoach skulle älska den här masken och uppskatta att jag låg tyst 10 min om dagen och vilade rösten och samlade tankarna lite;)

IMG_4553

Hårborstarna är jag så sugen på att testa för att jag har hört så mycket om dem. Jag har ju väldigt långt hår och ibland krävs de rätta verktygen för att få ordning på det.

London fire red

Till exempel om jag spelat in tv eller varit med på en fotografering och haft en frisyr som den här så kräver det ungefär en hel flaska hårspray för att allt ska hållas på plats. Det är ju toppen så länge jag jobbar och frisyren sitter där den ska men mindre kul när frisyrerna ska borstas ut..

Toppen också att borstarna är helt i plast för då kan man köra de i diskmaskinen (utan disk såklart) för att få de som helt nya. Jag älskar att tvätta saker i diskmaskin, plastleksaker tex, hur bra som helst!