Sthlm Food & Wine tack!

IMG_2833 IMG_2829 IMG_2832

Så glad över att årets monter blev precis som jag hade drömt om. Jag ville att det skulle kännas som att komma hem till mig. Samma mysiga känsla. Och jag tycker att jag fick till det! Två bra sittplatser där besökare med trötta fötter kunde vila och läsa en bok. En bra klädställning så alla som ville kunde prova klänningar. Ja det fanns ett provrum med 🙂 En bokhylla av förklarliga skäl med plats för alla böcker och såklart ett litet ”kök”. Jag fick låna en ugn från mina partners Miele och lagad bland annat min ugnsbakade risotto. De övriga möblerna är från:

Överkast i teal, Hornbach

Agamansett sittpuff, Jotex

Steghylla i trä med vita hyllplan, RoyalDesign.se
Champangekylare, RoyalDesign.se
Fåtölj, RoyalDesign.se
Klädhängare, Rusta
Golvlampa, Hornbach
Vit dekorationsskål, Jotex
Stort atck till ovan nämnda för att ni så generöst lånade ut möbler till mig. Fåtöljen var så skön. Önskar att jag kan få plats med en sån hemma. En riktig tomtefåtölj!
Och jättetack till alla tusentals människor som besökte mig på mässan. Kommer leva länge på det här!