Event på Miele

Igår höll jag ett event på Miele tillsammans med de, provrummet.se och mitt förlag HarperCollins!

Sedan september är jag ambassadör för Miele och för att fira vårt samarbete höll vi igår ett event på deras showroom på Kungsgatan 5 i Stockholm.

Det var så kul att hålla ett öppet event för allmänheten  och träffa glada följare och för en gångs skull ha tid att prata med er face to face.

IMG_5180 IMG_5179 IMG_5176 IMG_5175 IMG_5170 IMG_5168 IMG_5166 IMG_5165 IMG_5164 IMG_5160

miele

Jag är så tacksam att jag har möjlighet att samla alla mina samarbeten och projekt på ett event och hopps att vi kommer att kunna hålla liknande flera gånger om året. Det är en så fantastisk möjlighet att kunna dela med mig av allt jag gör med er så att ni till exempel kan prova mina klänningar och att vi tillsammans kan prata om man och jag kan bjuda på handfasta tips som passar till just era kök.

Till exempel fick jag möjlighet att ha ett längre samtal med en underbar kvinna om hennes kommande glöggmingel där vi hann med att prata om allt från meny, hur buffen skulle läggas upp till hur disken skulle hanteras.

Tack alla ni som kom! Hoppas böckerna kommer till användning och att ni känner er strålande i klänningarna 🙂