Grill Grill Grill!!

Här hemma brinner nu alla grillar för fullt och jag lagar igenom hela boken i en rasande fart innan flyget till Kapstaden lämnar Arlanda!!

4 (1)

6 (1)

8

För mig är det viktigt att provlaga alla recept tills jag älskar varenda ett utav dem så att ni ska få den bästa smak och tillagningsupplevelsen som möjligt av att läsa mina böcker och laga mina recept.

12

10

Jag kan inte förstå att vi åker imorgon det är helt otroligt!!! De senaste dagarna har jag känt en sån enorm tacksamhet för det livet jag får leva just nu, att jag har tagit mig hit och att jag nu har möjlighet att med mitt jobb som jag älskar kan åka till Sydafrika för första gången med några av mina favoritpersoner och göra en kokbok.

Att jag dessutom får göra det när mörkret och kylan på riktigt börjar påverka humöret (trots min dunderoutfit som är både ljus och varm) känns som livets härligaste bonus just nu!

2

Jag har också klickat hem några nya godbitar till resan, vad tycker ni? Det också! Att få tillfälle att redan nu få köpa nya och härliga sommaraccessoarer!? Så härligt!!