Årets nyårsklänningar är här!

(inlägget innehåller reklam för personliga samarbeten/produkter)

Äntligen har vi släppt mina glittrande drömklänningar till alla julens och det nya årets festligheter på provrummet.se!

Den här klänningen är i mitt tycke den perfekta paljettklänningen. Snygg slits baktill som gör att den är lätt att gå i även med höga klackar. Ärmens längd har jag gjort precis så lång för att man inte ska få de där irriterande skavsåren av paljetterna på undersidan av armen som annars är ett problem med kortärmade paljettklänningar. Paljetterna är smickrande för figuren och jag använder under klänningen ett par höga trosor med lätt hold-in effekt.

 

Självklart var jag tvungen att göra en paljettdröm i min favoritfärg cericerosa som jag älskar så mycket att jag ju har den i min egen logga. Här matchar jag den med en av mina andra favoritfärger om man nu kan kalla det färg; leopard!

 

 

Den lysande turkosgröna färgen är supertrendig den här hösten och jag tycker man känner sig som världens party queen i den. Jag matchar gärna med ett par knalligt röd-orangea skor.

 

Det var inte helt lätt att välja den perfekta guldfärgen och jag stod länge i valet och kvalet men valde tillslut en underbar champagnefärge för att den är maxad samtidigt som den är elegant.

Alla mina klänningar hittar du på provrummet.se!