Kokboksplåtning i Kapstaden

Jag är så enormt tacksam över att den fantastiska idén att åka till Sydafrika och Kapstaden för att fota min nästa bok. Det var min underbara vän och fotograf Lina Eidenberg Adamo som tipsade om att det här är ett perfekt ställe att fota på ljusmässigt, men little did I know att det också skulle finnas fullt av fantastiska råvaror, att huset vi bor i skulle vara helt underbart och att idéerna bara skulle flöda när jag kom hit.

Vi har jobbat i ett rasande tempo samtidigt som vi har kunnat njuta av vår omgivning och vi är nu halvvägs med boken och jag känner mig gråtfärdig av lycka på grund av att det här kommer att bli det bästa jag någonsin gjort!

Här kommer några sneakpeaks på vad vi gjort hittills…

kapstaden kapstaden2 kapstaden4 kapstaden6

kapstaden8 kapstaden9 kapstaden67 kapstaden69
kapstaden83

Tusen tack till Depend som kittade mig med alla mina favoritfärger!

IMG_3736 IMG_3846