Bud med skor & underställ!

För ett tag sen fick jag ett fantastiskt bud som har peppat mig lite extra till min träning under hösten!

Det här understället från Kari Traa har jag använt massor och det är perfekt att ha närmast kroppen när man springer vintertid, det är gjort av supertunn och ren merinoull som känns mjuk mot huden, andas bra och står emot dålig lukt!

Detta är en sko under kategorin ”active wear” som också är från Kari Traa, perfect för vardagen, promenader, gymträning etc. Däremot inte en sko för löpning på längre distanser! 
Båda skorna är jättesköna och man studsar fram! Senaste gångerna som jag varit med i nyhetsmorgon har jag kört sneakers för att jag börjar tycka att det är snyggare och snyggare. Kanske kommer jag ha de här Saucony Jazz Original Vintage i mocka, mesh och nylon nästa gång för de är jättefina till klänning!