Tre boktips till mellandagarna!

(innehåller adlinks)

Jag hoppas att ni alla har en riktigt skön pause nu i mellandagarna. Att känna lugn och läsro är verkligen livskvalité för mig! Om ni är som jag men inte vet vad ni ska läsa i jul tänkte jag passa på att tipsa om några av mina favoritböcker som jag läst under året:

Det lilla bageriet på strandpromenaden

Åh vad jag vill flytta in i den här boken. Jag sa efter halva till min pojkvän att kan vi inte bara öppna ett bageri. Baka bröd och sälja. Bo vid havet. Leva ett liv utan internet. Leva för varje dag. Jag älskar feelgood romaner, det är det bästa jag vet. I den här boken tycker jag så mycket om huvudkaraktären Pollys optimistiska och positiva sida. Känner igen mig i den, och när jag läser boken känner jag mig ännu mer fast i min övertygelse som är att om man alltid följer sitt hjärta och gör det man älskar så kommer det mer positivt ur det än man kunnat ana. Oftast är ens drömmar precis framför ögonen på en om man bara vågar tro på dem.

ladda ned (8)

Tjockdrottningen

Jag grät och skrattade om vartannat när jag läste den här boken och hade också en otrolig klump i magen genom hela då den visar hur cynisk hela vår samtid är när det kommer till sociala medier och tv. Efter att ha läst den kommer jag att se på reality tv med helt andra ögon.

Om du är sugen på läsning som får dig att tänka och känna och samtidigt bli underhållen rekommenderar jag den här boken varmt. Även om jag mådde dåligt när jag läste den blev jag också väldigt glad över hur den slutade.

ladda ned (9)

En apa i Rågsved

Den här läste jag ut på nolltid så fort jag fick semester i somras, jag började på flyget och nästa dag var den slut – till min stora sorg. Det var det bästa jag hade läst på länge!

Anna Davidsson skriver rakt in i hjärtat om svårigheten i att lämna en relation, drömmen om passionen och hur man ska göra för att leva som man själv vill och önskar.

ladda ned (10)