Restips Kapstaden – Grand Africa Café & Beach

Sista kvällen på vår Sydafrikaresa spenderade vi på Grand Africa Café & Beach för att fira hur lyckad vår resa varit!

IMG_5986

IMG_5985

IMG_4506

IMG_4512

IMG_4522

IMG_4526

IMG_4527

Det är nog en av de mest instagramvänliga restaurangerna jag någonsin varit på, den låg mitt i ett hamnområde men var utbyggd med en lång sandstrand som vi alla njöt av att gå barfota i. Med stora discokulor, kristaller i sanden, fotogungor och såklart med utsikt över havet fanns det något nytt att titta på hela tiden. Men det vi gjorde mest var att skratta och dricka för många drinkar. Det är något med att ha slutmiddag. Man är klar, man kan knappt förstå att det är sant. Man slappnar 100% av för första gången på månader och blir så obeskrivligt glad och lycklig. Man fixade det. Den här gången kan jag lugnt säga mot alla odds för gud så pressat med tid jag hade det mot slutet. Aldrig varit med om likande.

IMG_5988
IMG_5984

IMG_5983

IMG_5982

IMG_6017

Vi var alla nöjda med vår mat men det tog sin tid att få både den och våra drinkbeställningar, men jag skulle ändå rekommendera ett besök på Grand Africa Café & Beach för upplevelsens skull. Och se till att inte vara allt för hungrig, och ha ett sällskap som du älskar att spendera tid med.