Fynda min garderob i min Sellpystore!

I maj förra året berättade jag om den totala utrensningen i mitt hem som jag och Bella gjorde då och om hela sanningen ska fram så var den inte total! Jag har nämligen lyckats rensa min garderob en gång till och fyllt en hel sellpybutik med vackra klänningar från bland annat Ralph Lauren, Daisy Dapper och Marella, skor och smycken som du nu kan gå in och fynda till riktiga pangpriser!

IMG_5211 IMG_5212 IMG_5213 IMG_5214 IMG_5215 IMG_5217 IMG_5218 IMG_5219 IMG_5222 IMG_5223

Det är ändå emotionellt att rensa ut delar av ens gamla liv och jag gissar att det ibland måste ske i etapper. Nu tog jag tag i det ordentligt inför det kommande året och rensade ut allt som jag inte längre har nytta utav. Jag har haft så mycket kläder som jag köpt för att bära på scen eller i TV och det har resulterat i en garderob som ingen människa på jorden har ett behov av i sitt vardagliga liv.

Det är fantastiskt att nu se hur min garderob i princip bara består av mina egendesignade kläder eftersom de är så sköna och såklart för att jag tycker att de är väldigt fina allihopa, men det är med viss sorg som jag släpper ifrån mig några av mina favoriter och guldkorn. Däremot känns det toppen att allt nu kommer att få ett nytt hem och att hela rensningen också resulterat i plats för min pojkväns kläder vilket känns kärleksfullt och fint på ett symboliskt vis.

Kläderna finns i storlekarna 36-42, så det finns något att fynda för nästan alla;) Länk till butiken hittar du HÄR!