Mysdag & julklappar

(inlägget innehåller adlinks)

Strax innan jul hade jag min första julavslutning med Bella som anställd. Vi började med cavalunch på Sturehof, om ni inte testat deras pommes är det ett måste nästa gång ni går dit, de är goda till a l l t!

SturehofJessica Frej

Sturehof

I berget av glitterpaket gömde sig sånt som bara en assistent vet att man behöver. Den största kaffemuggen som går att få tag på, i rosa glitter! (Jag tar alltid med mig en kopp hemifrån med kaffe till bilen), den här hade jag dessutom varit inne och klämt på flera gånger på Lagerhaus men aldrig köpt.

10

En bilskrapa, för att jag innan jul skrapat bilen med allt förutom just en sådan. Bella hade inte hittat en finare eller roligare än en helt svart så hon pimpade upp den själv.

På hemresan från Kapstaden räddade smink-My oss med sin portabla väskvåg, utan den hade vår incheckning med våran enorma packning av kläder, köksredskap och rekvisita kunnat bli väldigt mycket mer problematisk än den blev. Nu behöver jag aldrig mer utsätta mig för den risken för nu har jag också en:D

Discodrinkbollen är en påminnelse och ett minne från vår resa och sista kväll i Kapstaden där vi blev serverade en drink i just sånna här discobollar.

IMG_6740

Men finast av allt var nog mitt helt egna Arielhalsband i guld, jag visste inte ens att de fanns att köpa, men det gör de tydligen i Canada! Ariel är och kommer alltid att vara min Disneyfavorit och i Bella har jag också hittat en person som kan referera till Disneyfilmer iaf nästan lika mycket som jag;)

Efter lunchen och julklappsutdelning strosade vi vidare på stan och shoppade lite julklappar och julpynt till min allra första gran.

Jessica Frej

Eatalay

Jessica Frej

På underbara Eataly sprang vi in i Luccio, vars hus vi fotograferat både Hur lätt som helst och Supergott & Supersnabbt i.

kungsgran

När jag kom hem fick jag äntligen klä min första egna gran i kulor vi köpte på Åhlens och ClasOhlson. Det här var en toppenstart på min första jul i Sverige på väldigt länge!