Lättlagat med Jessica Frej – Mandelfri Mandelmassa

Dagens avsnitt av Lättlagat med Jessica Frej är speciellt tillägnat er nötallergiker! Snart är det semmeltider och jag tycker att det är orättvist att man som allergiker inte ska få njuta av en god semla i brist på alternativ!

 

I mitt kök ser ni rosa och grönt porslin från Sthål, matberedaren jag använder är från Kitchen Aid, glasen är från Nachtmann, mjölkkannan från PotteryJo, min runda skärbräda är från Teakhaus och linnet är från Axlings.

Dela:

2 comments

  1. Hej Jessica,

    Detta vill jag gärna testa! Hur mycket Solroskärnor och socker ska man använda? Jag tål en del mandelmassor, men vill gärna ha ett alternativ.

    Tack för en god och härlig blogg!

    Mvh Anne-Li

    1. 1 del socker, 1 del solroskärnor + en skvätt rapsolja och vatten. 🙂

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.