After work och öpper hus i Borås!

(innehåller adlinks och länk till ett samarbete med mig själv och provrummet.se)

 

Nu på fredag den 1 februari kommer jag att åka till Borås och invigningen av Provrummets nya kontor.

klänning

Jag kommer att visa upp min nya kollektion och hjälper gärna till att plocka ut en favorit som passar just dig! Kom förbi på ett glas bubbel och passa på att köpa en av mina klänningar på plats som annars bara går att beställa online, eller köp ett signerat ev av Hur lätt som helst.

Klänning

Klänning

Klänning

 

Jag kommer att finnas på plats mellan 12.00-17.00 och hoppas att jag får träffa dig där!

Det nya kontoret finns på Skaraborgsvägen 3B, vån 4, i Borås. För eventuella frågor kontakta kundservice@provrummet.se

 

Klänning

Klänning
Klänning

Klänning

Klänning