Ny hudvårdsrutin som räddat min vinterhy

(innehåller adlinks)

För några månader sedan började jag använda The Clean Truth foaming cleanser från Ole Henriksen och fastnade direkt, äntligen EN produkt som gör hela jobbet i en enda tvätt. Den tar bort smink och smuts i ett svep utan att kännas för stark runt ögonen eller uttorkande och även om den kan kännas lite dyr till en början är den helt klart prisvärd både på grund av sin effekt men också för att den är hur dryg som helst och räcker i en evighet.

truth

Senaste månaderna har jag även fått hem Truths hudvårdsserie och den har helt klart räddat min vinterhy som ingen annan produkt tidigare har gjort. Andra vintrar har jag behövt smörja min hy flera gånger om dagen och ändå känt mig torr, med den här serier räcker det med att jag använder serien en gång på morgonen och en gång på kvällen för att känna mig återfuktad dygnet runt!

truth

Min rutin består nu alltså av The Clean Truth Foaming Cleanser, Truth Serum, Banana Bright Eye Cream, C-Rush brightening gel och Fountain of Truth Facial water.