Restips Kapstaden – Rekvisitabutiken

IMG_5772

IMG_5783

IMG_5771

IMG_5750

IMG_5769

En av de sista dagarna i Kapstaden åkte vi till en helt fantastisk marknad som heter Woodstock Market, ett kreativt paradis med så mycket roliga butiker och härliga matstånd.

IMG_5767

IMG_5759

Mitt i allt hittade vi en butik som både jag och fotograf-Lina bara drömt om men inte trodde fanns, en rekvisitabutik! Det kanske är svårt att förstå om man inte jobbar med mat och foto men den här butiken var för oss himlen på jorden. En hel butik fylld med porslin, glas, tyg och bakgrunder som fanns att hyra till fotograferingar. Efter att ha känt att en resa till Sydafrika för att fota en bok eventuellt kan bli en förlustaffär kändes det plötsligt som att vi alltid kommer att vilja åka hit nu när allt fint som vi försökt hitta eller återskapa finns i en enda butik.

IMG_5758 (kopia)

IMG_5756

IMG_5768