Öppet hus i Borås

Samtidigt som jag var hos provrummet här om veckan så hade de housewarming och firade att de flyttat in i nya fina lokaler. Stort grattis provrummet! De nya lokalerna var så fina med en fantastisk takhöjd och underbara fönster, det var så fint att jag ville flytta in.
jessica frej
jessica frej
jessica frej
jessica frej
jessica frej
På fredagen firade vi därför med ett lite event; jag fick signera 100-böcker och massor med glada gäster kom och provade klänningar och passade på att shoppa.
jessica frej
jessica frej
Det är så otroligt roligt att hjälpa till att hitta rätt modell, storlek och look till alla olika fantastiska kvinnor och jag var dessutom full av inspiration eftersom vi på torsdagen skissade klart hösten 2019 och våren 2020 och även började spåna idéer till hösten 2020.
Jag är så lycklig över mitt samarbete med provrummet och fantastiska Suzanne Nilsson som driver det. En powerkvinna utan dess like med stort hjärta, humor och ett jäkla driv. Om någon månad börjar jag visa sommarkollektionen, ni kommer älska den det är jag säker på!
jessica frej