Förbeställ Grilla hur lätt som helst!

(inlägget innehåller adlinks)

Tjoho! Nu kan man äntligen förbeställa Grilla hur lätt som helst HÄR!

Jag skriver den här boken för jag vet att det är hur lätt som helst att grilla. Det finns hundratals tekniker och metoder, men man behöver inte veta ALLT om grillning för att kunna svänga ihop en schyst grillmiddag!  Man behöver bara rätt guidning och massor med goda recept som är lätt att följa. Jag har samlat över 100 recept. Du hittar marinader, såser, fågel, fisk, mittemellan, grönsaker, drinkar och massor med tips och tricks på hur du tar de bästa genvägarna och skapar de härligaste middagarna.

Det blir fräscha örter, syrliga citroner, heta kryddor, maffiga svampburgare, krispiga grönsaker, fina fiskar och smakrika grillspett. Grillat är enligt mig roligt, supergott och opretentiöst! Som alltid blir det med massor av smak och minimalt med ingredienser när jag skriver recepten. Allt för att livet ska vara så lätt och smakfullt som möjligt.

Nedan får du ett bildregn från vår resa till Kapstaden där vi fotade boken i vintras!

kapstaden69

IMG_5908

IMG_5904

kapstaden67

kapstaden9

kapstaden2

kapstaden4

kapstaden