En dag på jobbet

Jag har de senaste veckorna dragits med en förkylning som aldrig tycks gå över, men med kommande boksläpp, nya samarbeten och fotografering av en ny bok har det inte funnits många luckor för vila. I veckan hade jag en dag med flera inspelningar till samarbeten och planering inför den kommande boken med min assistent.

Vi packade upp porslin till nästa bok, så fint! Jag älskar det. Matchar också perfekt till mina nya köksluckor..

IMG_C7A8BC652ED1-1

Sen spelade jag in ett samarbete med KitchenAid, hur snygg är den vita blendern!?

4

6

Ett till samarbete, lika grön men varm!

8

När inspelningarna var klara gjorde sig förkylningen ordentligt påmind, och då, som ett tecken från universum, gick elen i hela området. Inget internet och inga batterier kvar på mobilen så det fanns inte så mycket jobb jag kunde utföra.

I stället för att stressa över det tog både jag och min assistent chansen att lägga oss på sängen, efter en stund kom jag på att jag hade glass i frysen, och den kunde ju smälta… så vi fick en välförtjänt glasspaus i sängen med skratt och snack om livet. Efter 40 minuter kom elen tillbaka och vi kunde i lugn och ro och utan stress slutföra arbetsdagen. Tack universum för glasspausen jag inte förstod att jag behövde!