Kladdkakesemla

 

kladdkakesemla

semmelkladdkaka

Kladdkakesemla

När man testat denna undrar man nästan varför man bakar vanliga kladdkakor. 45 min. 10-12 bitar 150 g smör 2 ägg 2 dl socker 2 tsk nymald kardemumma ½ tsk salt 1 dl mandelmjöl 2 dl majsmjöl 150 g mandelmassa Vispad grädde, rostad mandel och florsocker Sätt ugnen på 175 grader. Inte varmluft. Smält smöret och rör ihop det med ägg, socker, kardemumma, salt, mandelmjöl, majsmjöl och riven mandelmassa. Häll i en form klädd med bakplåtspapper. Baka i 175 grader i 20-25 minuter. Låt svalna innan servering. Servera med vispad grädde, rostad mandel och florsocker.

Semmeltarta  

Dela:

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.