Tjänster och gentjänster

(inlägget innehåller adlinks)

2012 började jag och Maria Blohm skriva på vår första bok ”Nytt bröd”.

glutemfritt

Det var extremt svårt att uppfinna ett nytt sätt att baka på, naturligt glutenfritt och utan mjölmixer. På den tiden var mitt nätverk inte vad det är idag. Jag hade några få kockar i min telefonbok och en av dom var Johan Jureskog som driver AG och Rolfs kök bland annat.
Jag frågade om Johan kunde smaka på de bröden vi fått fram och komma med feedback. Jag minns det som igår när vi satt i köket på AG och provade och pratade. Johan peppade oss att fortsätta och sa att om det här är ett första utkast kommer det bli succé bara ni fortsätter och experimentera. Stärkta av Johans pepp och feedback så fortsatte vi.  Vi lyckades att skapa ett helt nytt sätt att baka glutenfritt på så att det blir gott på riktigt. Tillsammans med Maria har jag författat 4 revolutionerande glutenfria bakböcker.
8
I veckan fick jag chansen att hjälpa Johan, han vill ha ett glutenfritt bröd på sin meny på Jureskogs och vi provsmakade massor med olika bröd tillsammans och jag rådde dem kring vilket jag gillade bäst. Nu kan man beställa glutenfritt bröd på Jureskogs och det känns så fint, att cirkeln på något vis är sluten.
2 (5)
Något jag aldrig glömmer är just dom som gjorde de där tjänsterna i början av min karriär, utan att få något i utbyte. När jag kan försöker jag alltid hjälpa andra på deras resa, nu när jag själv kunnat uppfylla så många av mina egna drömmar.
Man kan såklart inte hjälpa alla, det går inte tidsmässigt, men när jag kan så gör jag det för jag vet precis hur mycket det betyder, det kan vara helt avgörande för att man ska orka fortsätta.
4 (3)
6 (2)