Föreläsning i Umeå

Förra veckan hade jag en föreläsning om bilder, form och färg i Umeå, så roligt och fullsatt med folk! Jag ska skriva några rader om denna nya föreläsning så den också går att boka via min hemsida där jag idag har dessa två:

”Ta ut segern i förskott” som handlar om min livslånga kärlek till mat och hur jag har gjort för att leva min dröm. Massor av pepp, inspiration och matglädje. Oavsett vad man drömmer om så tror jag att man kan komma närmare sina mål om man gör som jag, och man har roligt på vägen.

”Genvägarna i köket – så förenklar du i vardagspusslet” hur kan man effektivisera matlagningen utan att tumma på smak och kvalité. Många tips på enkla vardagsrecept, spännande smaksättningar och hur matlagning faktiskt kan fungera som avkoppling. Enklare och godare mat för ett härligare liv varje dag.

För bokning och offert: mail@www.jessicafrej.se

Och såklart kan man precis som de i Umeå önska ett eget tema. Bilderna här är några av de exemplens som jag tog upp kopplat till instagram och vikten av att vara konsekvent.
instagram jessica frej jessia frej instagram instagram instagram jessica frej jessica frej instagram instagram instagram instagram instagram instagram instagram jessica frej