Mer efterrätt!

Jag har den senaste veckan bjudit på flera middagar (som jag kommer att blogga mer om i dagarna) och det är ju inget snack om att alla blir väldigt glada av en riktigt god dessert! Här hittar du recepten på några av mina favoriter som alla är plättlätta att tillaga:

9229

Pavlova med apelsincurd

Jag kan inte få nog av pavlova, och jag är inte ensam jag vet att de allra flesta älskar den här desserten. Apelsincurden är helt igenom ljuvlig och jag kan erkänna att jag satte i mig 3 stycken av de här den dagen vi fotograferade dessa skönheter. Så himla gott! En riktigt lyxig efterrätt med apelsin som är som godast just nu! Går utmärkt att förbereda flera dagar innan, förvara torrt i rumstemperatur.

IMG_0257-768x768

Lemon posset

I det här avsnittet av Lättlagat med Jessica Frej lagar jag världens godaste och enklaste dessert. Det är en sötsyrlig och silkeslen ”lemon posset”, en brittisk efterrätt som är så god att den tagit sig hela vägen till mitt kök!

bananasplit

Banana Split

Jag tror alla älskar banana split. Jag gör det och beställer alltid det till efterrätt om det finns på menyn. Min version är som en sundae, alltså i glas. Vilket gör att den är lite enklare att äta och jag tycker förhållandet mellan glass, banan och grädde blir bättre.