Vårens fösta klänningar är här!

Äntligen dags att lansera mitt tredje klänningssläpp! Snyggare än någonsin eftersom jag hela tiden under resans gång lär mig hur klänningarna kan bli finare och bättre på alla sätt och vis.

Största nyheten för i år är att jag fått göra en Emojidress som är helt ny tillsammans med Florence dress som båda släppt idag.

Gissa hur glad jag blev när jag kom på den här idén med att ta min favorit emoji?och göra den till verklighet. Ännu gladare blev jag när Provrummet tyckte att det var en strålande idé! Så här är den äntligen i verkligheten; världens sötaste klänning!

jessica frej

Emoji Dress

Är det kyligt är det snyggt att ha en kort kavaj, kofta eller skinnjacka till gärna i leopard som jag tycker är supersnyggt till turkos. På sommaren är det skönt att ha den som den är bara! Klänningen är lätt att bära och kräver inga speciella underkläder. Bara en bh du trivs i då klänningen är något urringad.

jessica frej

Paris hallon

Förra årets succé är tillbaka på er begäran nu i en underbar hallonröd nyans istället för förra årets tomatröda. Den här modellen är väldigt bekväm och lättburen. Paris har jag till vardags med sneakers, till fest med klackar och den här klänningen har jag alltid på mig när jag reser eftersom den är så skön. Den hallonröda färgen är helt ljuvlig och gör sig ännu bättre live. Paris klänningarna går åt som smör så klicka hem din innan det är försent, de finns i en begränsad upplaga. Under denna klänning passar en t-shirt bh bäst, du kan ha vilka trosor som helst.
jessica frej

Florence

En till ny modell för i vår är Florence, och jag älskar den här eldiga chili/tomat röda färgen! Den riktigt lyser! Klänningen är i ett tjockt härligt material och sydd så att man inte ska behöva några hold-in trosor eller likande utan bara kan dra på sig den, måla läpparna i samma nyans och dansa iväg i sommarnatten!  En sko med klack tycker jag är allra finast till den här klockade kjolen.

 

Madrid röd leo

Röd leopard, alltså den här klänningen, man känner sig så snygg! Mönstret förvillar ögat lite och döljer smidigt de man kanske inte vill framhäva, effekten förstärks av de rynkade tycket. Färgen är magisk live och materialet jätteskönt! Jag tycker en såhär tajt klänning kommer bäst till sin rätt med någon form av åtslimmande underklänning men det är inte ett måste.