Jag gästar PT-Fias podcast Ofiltrerat

I veckans avsnitt av podcasten Ofiltrerat som är fina PT Fias pod gästar jag och pratar om allt förutom mat! Att flytta hemifrån tidigt, hur man tar sig igenom ett breakup och manifesterar det man önskar i sitt liv är bara några av ämnena vi hann med. Finns där poddar finns, bland annat HÄR!

IMG_8291 IMG_8292

 

Dela:

2 comments

  1. Håller helt med dig gällande Law of Attraction, detta är ingen “intellektuell” förmåga och att försöka staka ut framtiden och försöka klura ut hur stör attraktionslagen. Vad bra du beskrev med “att veta konkret vad jag vill ha” – upplysande! Tack för lyssningen – vilket flow du har haft/har i livet!

  2. HURRA!!! :)))))

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.