Utflyktsmål & drömfika

Hej! I helgen var jag och fikade på Artipelag. Ett fantastiskt ställe med vacker miljö nära havet. De har otroligt fina och goda bakverk gjorda av min kompis Annie Hesselstad som är kontitorchef på Artipelag.

Så här skriver Artipelag själva om konditoriet:

Bådan Café & Konditori ligger på plan två, vid stora entrén, och är döpt efter den slipade stenhäll som skjuter upp ur golvet framför de stora fönstren.  Här skapar Artipelags konditorchef Annie Hesselstad, tillsammans med sina konditorer och bagare, alla sötsaker och bröd helt från grunden på ett hantverksmässigt och kvalitetsmedvetet sätt.

Med inspiration från omgivningar och naturen, med betoning på säsong och närodlat, varvas klassiska bakverk med moderna kreationer.

Du kan njuta av nybakade bullar, matiga sallader, mättande mackor, dagens mustiga soppa med surdegsbröd från bageriet, eller varför inte prova Artipelags utställningsbakelse? Ett unikt bakverk speciellt framtaget i linje med den pågående utställningen.

 

Annie Hesselstad

 

Artipelag

 

 

 

fika_artipelag

bakelse_Artipelag

IMG_8928

IMG_8929

IMG_8930

IMG_8933

utställning_artipelag

IMG_8935

Ett perfekt utflyktsmål som ni måste besöka!

ps: känningen jag har på mig hittar du på rea HÄR