Äntligen fest!

I år fyller jag 30, närmare bestämt den 12/4. Förra året på min födelsedag jobbade jag, året innan det var jag kanske inte världens lyckligaste. Jag kan se mellan raderna i inlägget från 2017 hur jag kämpar med att vara positiv även om det faktiskt var sjukt jobbigt. Jag försöker dock alltid hålla fokus på det som är bra för det ger mig energi att fortsättta. Jag minns att jag fick kämpa mycket med det då, och verkligen hålla huvudet högt för att inte bryta ihop. Överlag var 2017 ett av de jobbigaste åren i hela mitt liv. 2018, gick egentligen mest åt till att försöka vrida livet dit jag ville samtidigt som jag hade väldigt lite energi.

I år kan jag helt ärligt säga att allt är faktisk bra. Jag mår jättebra och har någon form av balans i livet.

I år är det också annorlunda med min födelsedag! Jag jobbar inte, jag sover inte bort den och jag ska FIRA så som jag alltid gjorde förr om åren!

Ni som följer mig på instagram såg att min pojkvän kidnappade mig förra veckan och tog mig på en 4 dagar lång matresa till Paris. Wow. Jag grät och skrattade ovartannat hela tiden. Trodde inte att det fanns så romantiska män i verkligheten, bara på film. Men jag hade fel, dom finns och en av dom är min. Jag är så lycklig för det. Så jag har ju firat men det är inte färdigfirat för jag tänker ha en skitstor fest också! Har hittat den bästa lokalen, champagnebaren på Södra teatern. Det är så fint inrett, så som jag själv hade gjort om det var jag som valde.

Jag har bjudit massor med vänner och planerat att vi ska hålla igång från 19-03. Är så glad över att för en gångs skull köpa mig fri från alla sysslor så jag BARA kan vara gäst på festen.

Min syster Julia Frej fixar musiken, jag har beställt tårtor från haga tårtcompani (de kan baka princesstårtor utan gluten, jippi) och resten ordnar den fantastiska personalen på Södra teatern. Jag kommer faktiskt inte bjuda på någon mat utan det blir ostar, chark och oliver.

 

Det ska bli så kul att för första gången i livet ha en jättestor fest och fira att livet också för första gången är precis exakt så som jag vill att det ska vara. Jag har min drömkille, mitt drömhem, mitt drömjobb och där med mitt drömliv. Känns ofattbart!

champagnebar

södra teatern champagne

södra teatern champagnebar

Champagnebaren terass

champagne

södra teatern utsik