Idag har det varit fullt ös sen klockan ringde. Möten, samtal, mail, 3 poddinspelningar, köpt möbler och sänt live på instagram i närmare en timme.

Corina och jag, mer om Corina i podden framöver!

Klockan är bara 20:28 och jag har redan lagt mig i sängen. Känner mig trött och genuint överlycklig. Live är så kul! Podd är så kul! Även om jag är trött så är jag det på ett härligt sätt. Precis som kroppen är trött på ett skönt sätt efter träning.

Imorgon väntar en liknande dag och på onsdag tror jag det kommer bli lite lättare för då kan jag flytta in delvis i sovrummet igen och det kommer göra att jag får lite mer ordning. Det närmar sig deadline på min nya kokbok och jag behöver verkligen få ro att skriva klart så ska bli skönt med lite mindre renoveringskaos.

På onsdag släpps också första podd avsnittet. Så spänd på vad ni kommer tycka..

godnatt och sov gott!