JAG HAR EN PODD

PREMIÄR – de flesta känner nog igen mig från sammanhang som har med mat att göra. Att jobba som kokboksförfattande tv-kock har varit min dröm sedan barnsben. Jag har alltid vetat vad jag ska bli när jag blir stor. Nu vill jag inspirera fler att hitta sitt drömyrke.

I min podd ”vad ska jag bli när jag blir stor” intervjuar jag människor med roliga, svåra, spännande och intressanta yrken. Hur har de kommit dit, hur visste dom vad de ville bli och hur gör man om man har samma dröm som dom? det ska jag ta reda på! @fredrikrobertsson är min gäst i första avsnittet av min podd ”Vad ska jag bli när jag blir stor?” .

Jag fick många tankeställare efter mitt samtal med Fredrik och tror att det här avsnittet kommer vara en inspiration för alla där ute som inte älskar skolan, som kanske inte vet vad dom vill bli och för dem som har ett jobb de brinner för och hur det kan gå om man satsar all sin tid på sitt jobb.

Det jag bär med mig är framförallt.

”Jag vet inte varför jag haft så bråttom..”

Podden hittar du Här!