Igår skulle jag träffa lin pojkvän på stan och äta middag eftersom det är min födelsedagsvecka. Han bad mig åka till Erlands på gästrikegatan 1. Jag hade en fullsmetad dag igår med pyssel kring min renovering och Poddpremiär men vad så glad över att få ett avbrott så sminkade mig snabbt och kastade mig lite försent in i en taxi.

Så kommer jag in på Erlands som är en cocktail bar, och där sitter mina bästisar! Världens bästa överraskning! Jag har saknat dom så mycket för vi sällan hinner ses, halva gänget har småbarn, Simon har haft fullt upp med att ta körkort och ja ni känner ju mig. Inte direkt luft i kalendern..

Tack världens finaste vänner för den här oförglömliga kvällen! Tack min pojkvän för du lyckades men konststycket att lura ut mig. Middag åt vi på Jim&Jacob, ni MÅSTE gå dit om ni är i Stockholm, maten var så god att jag till servitrisen: ”det är så gott att jag inte kan äta”. Så kändes det. Ville stanna tiden. Wow! Går snart tillbaka!

https://www.jessicafrej.se/wp-content/uploads/2019/04/img_9798.mov