Jag är ambassadör för kitchen aid i Sverige vilket jag är väldigt stolt och glad över. Kitchen aid firar i år 100 år, imponerande! Kitchen aid grundades 1919 och desigenen har varit sig lik genom åren. Sedan 1936 har maskinen nästan sett likadan ut. Att använda KitchenAids produkter är verkligen en hjälp i köket– vilket även fruarna till de ingenjörer som arbetade för Herbert Johnstons, Kitchen Aid s grundare, tyckte.

Namnet KitchenAid kommer nämligen får att dessa fruar, som testade den allra första köksmaskinen utbrast ”I don’t know what you call it, all I know is it’s the best KitchenAid I ever had!”. JAG ÄLSKAR DET! Så himla kul!

Stort grattis på födelsedagen Kitchen Aid, bor du i Sthlm så passa på att besöka NK för nu har de en utställning i ljusgården, och är du sugen på en egen KitchenAid så kolla på KitchenAid Nordics instagram, de har en fin tävling där.

Foton av Sandra Rogers