Mitt bästa må bra tricks

Jag får ofta frågan om jag alltid är glad, hur kan jag vara glad jämt och varför jag är glad. Såklart är jag inte alltid det. Men oftast. Ikväll pratade jag länge i telefon med en vän som var lite nedstämd, hon bad om tips på hur hon skulle vända tankarna. Så kom jag på att jag skulle dela med mig av det jag gjort i över tio år. Innan jag somnar och när jag vaknar så tänker jag för mig själv vad jag är tacksam över. Ibland kan jag bara tänka 10 sekunder på någon enkel grej, ibland tänker jag på ALLT och det tar lång tid.

I morse exempelvis så tänkte jag att jag var glad att jag redan packat bilen till nyhetsmorgon, glad att jag skulle till nyhetsmorgon, glad att jag hade min nya rosa klänning, glad att jag är kär, glad att jag får vakna i ett rosa rum osv.

Det behöver inte vara krångligt. Det kan vara att man är glad över en kopp kaffe eller vetskapen om att man ska få ta en dusch eller vad som helst!

Jag tror att man blir glad av att tänka på saker man tycker om i sitt liv. Ikväll är jag glad över min fina kvällspromenad.