Sommarlovstårta

Det finns bara en kille som får mig att gå upp 06:00 och baka tårta, det är han till höger.

I veckan slutar du 2an och du vill bjuda hela klassen på fotbollstårtan jag gjorde till din födelsedag senast, självklart bakar jag. Omtänksam som du alltid är så påminner du mig om att du vill att hela klassen ska kunna äta den så du vill att jag gör gluten- och nötfri och så stor att alla kan ta.

Du är den roligaste jag vet och jag är så glad över att du kallar mig för din bonusmamma.

Du är den störta bonusen i mitt liv. Älskar dig och nu väntar världens härligaste sommarlov!

Hur man gör tårtan:

Gör två plåtar rulltårtebotten med potatismjöl. Till exempel den man har till drömtårta.

Lägg den ena på ett stort fat. Lägg på skivade jordgubbar, vaniljkräm och vispad grädde. Lägg på andra botten. Täck tårtan med chokladsmörkräm. Färga kokos grönt med karamellfärg. Täck tårtan med kokos. Spritsa kristyr så det ser ut som en fotbollsplan. På med mål och boll. Vi hittade våra på @flyingtigerse i höstas. Frågor på det?