Glad midsommar

Jag har precis vaknat och ligger i min säng i mitt rosa sovrum och är så otroligt tacksam.

För bara 2 år sen så satt jag i samma rum, men hade varken ett kök, ett mysigt sovrum eller en endaste möbel som inte var ärvd eller lånad. Samma dag för två år sen var också min nuvarande pojkvän här på någon slags dejt. Nu ligger han här bredvid och sover och vi är ett par på riktigt. Utanför mitt fönster så ser jag lavendeln som blommar.

Jag är så tacksam att allt jag önskat nu finns i mitt liv. Jag vet att drömmar slår in, jag vet att man kan påverka massor med sina tankar och känslor. Men jag blir alltid förvånad när det händer.

Nu ska jag baka jordgubbstårta och sen åker vi till mormor på Blidö och firar.

Hoppas ni får en underbar midsommar!

Btw just nu är det 20% på några av mina klänningar. Klicka här.