Jacob Nermark

Kompisar, det regnar! Lyssna på min podd där ja intervjuar massor med spännande gäster. Bland annat Jacob Nermark som berättar den fängslande historien om hur han och hans väns foodtruck började brinna, när de stod i den och lagade mat. De hann precis få loss gasoltuberna och springa därifrån med dom…
Podden heter ”vad ska jag bli när jag blir stor” finns där poddar finns! Podden tar inte sommarlov utan kommer fler härlig avsnitt. Om ni gillar den, dela gärna och prenumerera. Om jag får fler med på tåget så kommer jag kunna podda vidare i höst och det vore jätteroligt! Syftet med podden är att sprida olika människors berättelser om hur de hittade vad de skulle pyssla med i livet. Jag vill med dessa berättelser ta bort stress kring karriär och ge inspiration och även tröst. Ibland är livet lätt, ibland svårt. Genom att lyssna på varandra kan vi lära oss mycket och få nya perspektiv på våra egna tankar.