För sju år den på dagen så stod jag i rosa randig klänning på väg in till det tredje bokförlaget jag och Maria Blohm kontaktat. Korgen var fylld med smakprover på de glutenfria bröd vi ville göra en kokbok om. Just det här förlaget sa ja till vår bok ”Nytt bröd” och just den här dagen blev starten på min kokboksresa. Nu har en av mina böcker kammat hem första pris i gourmand cookbook awards, många är översatta till flera språk och jag skriver just nu på min 10 onde kokbok. Little did I know när jag stod där på parkeringen och bad Maria ta en bild. Men man ser på min blick att jag drömde stort. Och stort blev det. Av allt jag gjort i min karriär är det jag är mest stolt över den här första boken. Den förändrade synen på hur man bakar utan gluten, den har spridits över världen, vi har fått så många tackbrev, den lärde mig att skriva ordentligt och framförallt så förstod jag att man faktiskt kan göra prick det man vill om man bara inte ger upp.

Vill du höra fler historier om folk som vågat följa deras hjärta, lyssna på min podd här