Paris i Marinblått

(inlägget innehåller adlinks)

Jessica Frej

Nu har vi äntligen släppt den underbara Paris-klänningen i en marinblå färg med massor med vita prickar!

Den här modellen är väldigt bekväm och lättburen. Paris har jag till vardags med sneakers, till fest med klackar och den här klänningen har jag alltid på mig när jag reser eftersom den är så skön. Den marinblåa färgen är helt enkelt väldigt vacker. Paris-klänningarna går åt som smör så klicka hem din innan det är försent, de finns bara i en begränsad upplaga. Under denna klänning passar en t-shirt bh bäst och du kan ha vilka trosor som helst.

Den prickiga klänningen har knytband i midjan och en vid, klockad kjol. Klänningen har kort ärm och rundad halsringning. Den är sydd i en mjuk och följsam viskostrikå med fint fall och lite lyster.

Paris och alla mina andra klänningar kan du köpa här!