Oerhört vemodigt!

Lägenheten jag bor i nu köpte jag och mitt ex i februari 2011. Och jag har älskat den sen första stund. Området är som en liten by, husen är röda och vita så på vintern känns det som en tomteby. På sommaren så påtar alla grannar i trägårdarna och pysslar om bärbuskar och fruktträd så det blommar förfullt och doftar magiskt av syrén och andra blommor jag inte kan namnet på. En av grannarna har blivit min bästa vän nämligen Linda som driver den här populära bloggen. Pizzerian med världens trevligaste bagare, tjejerna på sushin, killarna som har tempobutiken som ger världens bästa service och alltid är glada och frågar alla hur de mår. Thaikiosken, bageriet och närheten till strandpromenaden. Jag kommer sakna allt så mycket.

Och så kommer jag sakna min fina walk in closet med sminkbord, mitt rosa sovrum, mina fina golv, mitt smarta källarförråd, mitt stora kök, min lilla uteplats med sol från förmiddag till sen kväll. Den som flyttar in här kommer verkligen få de bästa 48 kvm som går att hitta i Stockholm om man frågar mig.

Jag ska  i veckan sätta mig in i detta med att sälja, jag kommer lägga ut lägenheten först efter jul. Jag hinner inte innan och så ska min pappa bo här i december när de är hemma från Gotland. Så det blir bra.

Steg ett är att hitta rätt mäklare, finns så många! Ska intervjua alla mina kompisar som sålt lägenhet och se vilka dom rekommenderar. Det känns bäst!