Idag släpps en ny modell i min klänningskollektion: Cannes!!

(Inlägget innehåller ad-links)

Idag släpper jag tillsammans med purefemale en helt ny modell som jag döpt till Cannes!

Cannes är årets nyhet som kommer komma i fler färgen framöver. Första skissen gjorde jag i vintras när jag satt på ett tåg med mitt ritblock. Jag ville skapa ett riktigt bombnedslag till klänning men på ett diskret sätt. En klänning som man kan se tänka fin, men när den väl är på och man ser den djupa ryggen, den generösa urringningen och den perfekta längden så blir den WOW! En sån som man vänder sig om på gatan för att se en gång till.

Under Cannes och mina andra mer åtsittande klänningar använder jag alltid spanx under för en perfekt passform , här är min favoritmodell!

HÄR kan du klicka hem Cannes och alla mina andra modeller!