Klänning i er önskefärg!

Min omåttligt populära Milan dress är äntligen här i en önskefärg! Det var faktiskt så att ni önskade er en brun klänning med vita prickar. Vi har jobbat länge med att hitta rätt nyans och storlek på prickarna och nu är den helt perfekt. Jag älskar den!

       

Den perfekta klänningen att ha på jobbet, på middagen och i svampskogen. Det finns en glans i tyget som gör att klänningen känns lyxig, samtidigt som den är lätt att ha med sig och på sig. Designen är superskön och alla typer av underkläder funkar med den här klänningen.

Den prickiga klänningen är sydd i en mjuk och stretchig viskosjersey. Tyget är lite glansigt och har ett underbart fall. Kjoldelen går omlott framtill och har mycket vidd. Milan har en omlottskärning över bysten och draperat liv i midjan vilket gör den till en väldigt smickrande modell. Ärmen är ¾ lång och den har en dold dragkedja i sidan.

 

Milan och alla mina andra modeller hittar du här!