På tåget hem från Kosta där jag och mina författarkollegor Kristin och Risto har hängt och signerat böcker idag. Tack alla ni som kom! Så fint att möta er och roligt att se Kosta! Jag fick med lite julklappar hem och en ny pyjamas. Längtar efter att komma hem och krypa ner i den. Imorgon ringer klockan till Nyhetsmorgon 05:00 så det gäller för mig att varva ner snabbt och få så mycket sömn som möjligt.

Nästa vecka ska vi försöka flytta in i huset. Cant wait! Bara köket som måste bli helt klart. Rörmokaren kommer på tisdag och elektriker imorgon. Hoppas det går fort och smidigt!

Igår var jag hos mäklaren och signerade papper. Valet av mäklare föll tillslut på Erik Olsson, flera vänner har både köpt och sålt med dom så det kändes tryggast! Det är det som är viktigast för mig, bra magkänsla plus proffsigt bemötande. Och så kändes de som att dom hade bäst tänk kring just visningar, att de är extra långa så det kan komma mycket folk. Jag har aldrig sålt en lägenhet förut så man känner sig lite lost, men det känns skönt när man vet att andra är nöjda. Jag älskar min lägenhet så mycket och vill att den ska vara i goda händer. Shawn som ska sälja lägenheten fick jag direkt en bra känsla för. Nu är det bara hoppas att någon förälskar sig i den precis som jag. Ska bli så spännande det här!