Julklappstips – Jul hur lätt som helst

I Jul hur lätt som helst visar jag dig genvägarna till den godaste julen!

100 nya favoritrecept för en smakrik, magisk och stressfri jul.

Julen kommer med ljus och gemenskap när vi behöver det som mest. Jag vill att alla ska få känna julfrid och kunna njuta av årets bästa högtid. Därför har jag samlat mina allra käraste julrecept som har det gemensamt att de är riktigt enkla att laga. Jag vill att julen ska vara kravlös och istället fylld av glädje och lust.

I Jul hur lätt som helst fortsätter jag att visa att matlagning inte behöver vara svårt. Med enkla medel, få ingredienser och massor med smak vill hon inspirera alla till en god jul.  Du hittar menyer för jul och nyår, härligt julbord med både tradition och variation, och glöggmingel som avslutas med nya söta favoriter. Precis som i mina tidigare böcker finns det massor av tips, trix och roligt pyssel som hjälper dig att trolla bort både julstress och rester.

Jul hur lätt som helst är en perfekt julklapp till:
  • Den som ska styra julkalas och nyårsmingel för första gången
  • Den som är trött på julstress & längtar efter en god, lugn och lustfylld jul
  • Den som vill hitta inspiration till nya godbitar på julbordet

Jul hur lätt som helst finns tillsammans med alla mina andra böcker på bland annat adlibris.