Prinskorv med bröd och tryffelmajo från Carolas advent avsnitt 2

(inlägget innehåller adlinks)

 

Recept från Carolas Advent Avsnitt 2

Prinskorv med bröd och tryffelmajo

Så gott! Vill man ha det matigare så kan man köra exempelvis lammkorv i större bröd så blir det som en hel lunch! Men det är något men det som är smått blir lixom ännu godare.

8 mingelportioner.

8 prinskorvar
smör, att steka i
1,5 dl majonnäs
2 tsk tryffelolja
0,5 tsk svartpeppar, nymalen
ca 1 dl rostad lök
8 rostbröd eller små korvbröd

1. Skär ändarna på korven som kryss och stek på medelvärme i smör.
2. Blanda majonnäs med tryffelolja och svartpeppar.
3.Lägg korvarna i bröden, klicka på tryffelolja och strö över rostad lök.

Tips! Smörstekt havskräfta är också jättegott istället för prinskorv.

Fler recept, tips & trix till julen hittar du i min senast kokbok Jul – hur lätt som helst, den kan du bland annat köpa här!

Dela: