Julklappstips – Hur lätt som helst!

(innehåller adlinks)

Hur lätt som helst

Mat ska inte vara svårt, krångligt eller dyrt. Med den här boken hoppas jag kunna så frön hos läsaren till hur man kan känna lust i matlagningen och bli mer kreativ i köket utan tidskrävande metoder eller dyra och krångliga ingredienser. Recepten är maträtter som jag lagar hemma alla dagar i veckan. I mitt kök ryms alla smaker och alla humör. Så också i min kokbok.

”Som alltid när Jessica lagar mat blir det färgglatt, smakrikt och inbjudande. Hennes tankar om att mat ska vara roligt genomsyrar hela boken. Recepten varvas med oumbärliga lifehacks som får dig att glänsa i köket, varje dag.”    

Hur lätt som helt är en perfekt julklapp till:

  • den som precis flyttat hemifrån
  • den som vill lära sig laga mat men är rädd för krångliga recept och råvaror
  • den som vill bunkra upp med 60 nya inspirerande och superenkla recept inför det kommande året.

Hur lätt som helst och alla mina andra böcker hittar du bland annat här!