Har varit på paus sen julafton. Bara gjort saker jag verkligen haft lust till. Tagit mig tid att träna, yoga, basta och kallbada. Inte haft ont i huvudet en enda gång. Något som jag vanligtvis vaknar med var och varannan dag. Jag vet ju att lösningen är vila, rätt sorts träning och avslappning men jag har inte lyckats få till det iom flytt, renovering, massor med jobb osv.

Nu känner jag mig så himla glad över att jag gett mig själv ett jullov att vila på och känner mig som pånyttfödd med massor av riktig energi.

Tack mig själv. Och tack syrran för naprapattiderna i julklapp som gjorde att jag tog tag i min huvudvärk på riktigt.

Hoppas ni har ett skönt jullov och om ni har tid över se 2040 på SVT play, en hoppfull dokumentär om framtiden. Den fick mig att styra upp återvinningen hemma och jag har bestämt att det blir kött/fågel/fisk max en gång i veckan hemma och då så lokalt och eko som går att finna. Varje litet steg vi tar gör skillnad!

Vegansk smoothie på 1 burk kokosmjölk, 2 dl frysta hallon och så bara mixa sönder och samman!