Sista januari

Igår hade jag en fullsmetad mötesdag som började med kaosmorgon. Jag kom på att det var fredag när jag vaknade och ba ”HELVETE JAG MÅSTE SKICKA IN RECEPTEN TILL NYMO”. Kommer laga jätteenkelt på söndag men jag vill ändå alltid provlaga innan jag skickar in. Så på 1 timme fick jag laga igenom alla rätter, sminka mig och klä mig. För att sen få panik över att jag inte hittar mina träningskläder och får åka utan dom helt enkelt.

Stökig hall. Längtar tills allt i huset är klart!

Jättebra mötesdag dock med så många roliga saker på gång. Dock om jäääättelång tid. Men jag gillar det, att försöka att göra saker i lite mer rimlig takt.

Vid fyra var jag klar och slank in på eataly och köpte pasta och ostar för jag ville laga en pangmiddag till min kille. När jag skulle ner i tunnelbanan gick jag in i Niklas Berglin och vi tog ett spontant glas bubbel på nobis och pratade om mat, kläder och hållbarhet. Och lite skvaller.

Sen hem och lagade så krämig cacio e pepe och burrata sallad. Vet ni jag har under hela januari ätit grönt med undantag 3 gånger då jag ätit vilt. Känns så himla inspirerande. Hittar massor med nya smaker och roliga utmaningar. Det var lixom inget medvetet val att jag bara ska äta grönt, det har bara varit det jag velat.

Kort och gott det blev en så bra fredag! Nu ska jag jobba ikapp lite och handla för Nyhetsmorgon.