Det var inte igår!

Wow min kokbok ”hur lätt som helst” sålde slut igår. Alltså helt slut. Så kul! Grillboken finns fortfarande i lager till kamanjpris 69 kr.Vi ska trycka fler och tänkte uppdatera omslaget så nu sitter jag och letar efter mappen med alla bilder. Och ramalar över min första pressbild, jag visste inte ens vad en pressbild var. Det var en journalist som frågade mig ”kan du skicka en pressbild” och jag sa ja. För att sen snabbt googla vad det var. Sen fick jag be mitt ex sätta upp kameran och ta den här bilden. Nu bokar jag alltid make-up artist och hela paketet. Men den där tog vi hemma i vardagsrummet.

Detta var i januari 2010. Jag har sen dess utökat och har nu kanske 40 olika pressbilder per år att jobba med. Little did i know!

Min allra första pressbild!

 

Sen hittade jag också mitt första betalda renodlade receptuppdrag. För kiviksmusteri. Jag gjorde ett recept med något rabarbervin i, även här fick exet plåta hemma i trädgården. Så kul att se hur mycket som har hänt senaste 10 åren i mitt liv :). Är så otroligt tacksam över var jag är idag. Det är bra att få små påminnelser om var man har varit. Alla dessa tusentals små steg man tagit på vägen som till slut blir flera mil.